2024-01-23 09:44Pressmeddelande

Securitas Technology lanserar rapport om globala tekniska trender

Läs om tekniska trender och insikter i årets trendrapport

Securitas Technology lanserar idag sin sjätte årliga rapport om globala tekniska trender, som innehåller insikter, trender och data om en mängd olika säkerhetsfrågor inom alla branscher. Nytt för i år är exklusiv undersökningsdata från mer än 900 beslutsfattare inom säkerhet från hela världen som ger insikter om ny teknik, möjligheter och utmaningar inom säkerhetsbranschen.

"Vi har som mål att bli branschens främsta partner och rådgivare inom teknik för säkerhet, hälsa och trygghet", säger Tony Byerly, Global President, Securitas Technology. "Att samla in och tillhandahålla den här typen av information till våra kunder är ett sätt för oss att leverera på det uppdraget. Vi hjälper våra kunder att navigera i en alltmer dynamisk och komplex affärsmiljö, inklusive den ständigt föränderliga teknikvärlden."

Från artificiell intelligens (AI) och dataanalys till cybersäkerhet och datasekretess, rapporten delar samlade insikter från slutanvändare, teknikpartners och våra egna säkerhetsexperter. 

För att läsa 2024 års rapport om globala tekniska trender från Securitas Technology, klicka här.Om Securitas Technology

Securitas Technology är en världsledande och global leverantör av smarta lösningar och tjänster inom hälsa och säkerhet. Vi är stolta över att fungera som en pålitlig rådgivare och partner av säkerhet som hjälper organisationer över hela världen att implementera smartare, innovativa och sömlösa säkerhetslösningar. Vi vägleds varje dag av vårt engagemang för att bygga säkrare, hälsosammare och effektivare miljöer för alla.


Kontaktpersoner

Presskontakt
Vid presskontakt, mediaförfrågningar och liknande ärenden, vänliga kontakta: