2022-04-05 07:20Pressmeddelande

STANLEY Security får fortsatt förtroende från Kriminalvården

Kriminalvården i Helsingborg.Kriminalvården i Helsingborg.

STANLEY Security har skrivit på ett nytt ramavtal med Kriminalvården. Avtalet på två år som innefattar service av deras anläggningar med Pacom Unison, är gällande från 1 januari 2022 med möjlighet till förlängning.

Vi på STANLEY Security är mycket glada och stolta över att Kriminalvården väljer att fortsätta vårt samarbete i och med detta ramavtal, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör STANLEY Security. Pacom Unison är en lösning som kan hjälpa dem på många sätt och detta visar på den kundnöjdhet vi alltid eftersträvar. Kriminalvården möter många utmaningar som kräver förstklassig säkerhet, vilket vi erbjuder.Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.