2021-08-02 08:04Pressmeddelande

STANLEY Security rekryterar Peter Brocker som försäljningschef i Väst

Peter Brocker, ny försäljningschef västPeter Brocker, ny försäljningschef väst

STANLEY Security rekryterar Peter Brocker till rollen som försäljningschef för region Väst. I sin nya roll kommer Peter bland annat leda ett starkt regionalt team, fokusera på vår lönsamma tillväxt samt utveckla vår tjänsteförsäljning till befintliga som nya kunder.

- Peters erfarenhet och kompetens samt goda resultat i sina tidigare roller blir mycket värdefullt för den fortsatta utvecklingen av försäljning, kunder och processer inom region Väst, säger Thomas Ekfeldt, försäljningschef regioner STANLEY Security.

- Peter kommer skapa ny energi och bära in många års erfarenhet av försäljning med fokus på befintliga kunder, nya kunder men även skapa nytt förtroende med kunder som vi inte längre har. Peters förmåga att utveckla affärsmannaskap, coacha och leda ett försäljningsteam är några av de styrkor som vi ser fram emot att ta del av med start hösten 2021, säger Niclas Gustafsson, försäljnings- och marknadsdirektör STANLEY Security.

Peter Brocker tillträder sin nya tjänst den 14 oktober 2021.Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.