2021-03-31 12:23Pressmeddelande

STANLEY Security skriver avtal med Migrationsverket

Pressbild Migrationsverket, fotograf: Tomislav StjepicPressbild Migrationsverket, fotograf: Tomislav Stjepic

Migrationsverket har gjort avrop på sitt befintliga ramavtal med STANLEY Security för en helhetslösning av säkerheten i en befintlig fastighet i Mölndal som ska genomgå en omfattande ombyggnation för Migrationsverkets räkning. Entreprenadtiden är beräknad till sommaren 2022, då fastighet och säkerhet ska stå klart. Avtalets värde uppgår till 27,5 miljoner.

Vi är mycket glada att Migrationsverket har valt oss som säkerhetsleverantör i och med denna ombyggnation och att vi får ansvara för hela säkerheten. Det är ett stort och omfattande jobb och vi ser fram emot att följa arbetet, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på STANLEY Security.Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.